Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.8
  • Wyposażenie
    9.7
  • Czystość
    9.8
  • Obsługa
    9.8
  • Cena / Jakość
    9.8

Pozostałe oceny

9.0
isiunia29, 31-08-2010

Super wakacje wspominam:) Byłam tam dwa tygodnie z rodziną polecam:) Dwa dni temu wróciłam a już tęsknie:) Gospodarze gościnni fajni są:) Pozdrowienia z Chorzowa:)

10.0
Zygmunt , 18-07-2013

Byliśmy na początku miesiąca lipca 2013 roku na wczasach w pensjonacie "U Dastina" w Ustroniu Morskim na ulicy Osiedlowej 10. Zostaliśmy bardzo ciepło przyjęci przez gospodarzy - co nas mile zaskoczyło. Pokoje czyste z balkonami, pełnym wyposażeniem sanitarnym - możliwość pełnego relaksu. Mięliśmy możliwość poznania wielu właścicieli w różnych miejscowościach nadmorskich, ale serdeczność i ujmujący sposób bycia tutejszych właścicieli bardzo nas mile zaskoczył. Czuliśmy się jak w domu. Dlatego polecamy osobom wybierającym się nad morze ten Pensjonat mając nadzieję, że w przyszłym roku do niego zawitamy. Poznaniacy z wnukiem Szymonem

10.0
barbara i marcel, 31-08-2014

W tym roku w okresie 17- 27. 08. 14 miałam przyjemność spędzić nasz pobyt wraz z mężem w domu wczasowym "u Dastina". Gospodarze są osobami bardzo życzliwymi i miłymi. Dom położony jest w cichej okolicy a zarazem blisko centrum ale nie słychać zgiełku i szumu ulicznego. Bardzo polecam noclegi u p. Pukowca dla tych którzy cenią sobie spokój i ciepłą rodzinną atmosferę, którą można zaznać od gospodarzy. Pokoje są utrzymane w dobrym standardzie. Pozdrawiamy Barbara i Marcel T. z Jaworzna

9.8
kaska, 29-05-2015

Super pokoje, właściciele przemili, cisza spokój blisko na plaże i do centrum polecam gorąco. Pozdrowienia dla właścicieli

10.0
Iwona Nierada, 23-06-2015

Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w domu U Dastina. Podpisujemy się pod wcześniejszymi opiniami. Cisza i spokój - tego potrzebowaliśmy. Dom czysty. Bliska odległość do morza. Właściciele bardzo mili i uczynni. Pozdrawiamy. Iwona i Janusz z Gliwic.

10.0
Barbara Steczkiewicz, 07-07-2016

Witam Właśnie wróciliśmy z 2 tygodniowego pobytu nad morzem w pensjonacie „U Dastina”. Jak zawsze jesteśmy bardzo zadowoleni. Był to nasz czwarty pobyt i mam nadzieję, że nie ostatni. Szczerze podpisujemy się z mężem pod opiniami użytkowników. Bardzo sympatyczni i mili właściciele zapewniający swoim wczasowiczom ciepłą, życzliwą i domową atmosferę. Pokoje czyste z balkonami z TV oraz pełnym węzłem sanitarnym, wyposażony we wszystkie najpotrzebniejsze na wczasach akcesoria. Pensjonat położony w spokojnej dzielnicy a równocześnie blisko morza. Serdecznie polecamy wszystkim zainteresowanym ceniącym spokój, komfort i miłą atmosferę. Mam nadzieję, że w przyszłym roku ponownie zawitamy „U Dastina” dziękując jednocześnie za mile spędzony pobyt nad morzem. Serdecznie pozdrawiamy Gospodarzy: Basia i Adam z Gliwic

Pogoda

Pogoda Ustronie Morskie na dziś: 27-05-2019

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 13 15 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 13 15 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 13 16 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 14 17 °C